kaponya és Társa Kft. Pécs

Belföldi fuvarozás:

Cégünk fő tevékenységi köre a belföldi árufuvarozás.

Személyi feltételek:


Cégünk 7 tehergépjármű vezetővel látja el a tevékenységét, akiknek B-C minősítésű jogosítványuk, és belföldi árufuvarozói vizsgájuk van.
Munkatársaink több éves szakmai gyakorlattal, az ország városaiban, illetve Budapesten kiváló helyismerettel és balesetmentes vezetési múlttal rendelkeznek.


Fuvarszervezés, kommunikáció:


A fuvarszervezést 2 fő végzi, akik koordinálják, szervezik a Kft. folyamatos működését, széles kapcsolatrendszerrel, jó kommunikációs készséggel, és magas szintű számítástechnikai ismerettel rendelkeznek. A fuvarszervezés technikai feltételeit számítógépes rendszer biztosítja ( e-mail, számítógépes adatnyilvántartás, fax, vezetékes, ill. mobiltelefon), mely a nap 24 órájában elérhető. Gépjárművezetőink rendelkeznek mobiltelefonnal, mellyel tevékenységük folyamatosan koordinálható, így a változó és folyamatosan újuló igényeknek is eleget tehetünk.

 

Célkitűzések:


Jelenlegi fuvartevékenységünk Budapest illetve Dunántúl térségeiben bonyolódnak, ezt a tevékenységünket szeretnénk az ország egész területére kiterjeszteni. Fejlesztési céljaink között szerepel a technikai park bővítése – nagyobb teherbírású gépjárművekkel is . illetve az emberi erőforrás fejlesztése.